CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Πωλητής
Μάρκες: SUPMETER
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η τεχνολογική Co. του Τσάνγκσα SUPMETER, ΕΠΕ, ως μέλος συμβουλίου της ζυγίζοντας ένωσης το (CWIA) οργάνων της Κίνας, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και το ζύγισμα κατασκευής/τον επεξεργαμένος κατά δεσμίδες ελεγκτή, τη δύναμη μετρώντας τον ελεγκτή, το explosionproof ελεγκτή και το σχετικό λογισμικό συστημάτων.

Από ιδρυμένος το 2004, SUPMETER εμμένει να κάνει το ίδιο πράγμα των “προσαρμόζοντας ικανοποιημένων προϊόντων για σας και την οικοδόμηση της win-win συνεργασίας με σας” και την επιμονή στην ιδέα πυρήνων “της ύπαρξης έξοχο στο μετρητή και της ύπαρξης τέλειο στην υπηρεσία”. Στην ποιότητα βασική του “ακριβούς ζυγίσματος, γρήγορα και του σταθερού ελέγχου, του τυποποιημένων λεωφορείου επικοινωνίας και του πρωτοκόλλου, κατάλληλων για το βιομηχανικό περιβάλλον”, SUPMETER κάνει το καλύτερο για να καλύψει τις μεμονωμένες απαιτήσεις σας και για να επιτύχει τον επιχειρηματικό στόχο της “σημαντικής ποιότητας, της συνεχούς βελτίωσης, της αποτελεσματικών υπηρεσίας και της ικανοποίησης πελατών”.

Τα προϊόντα SUPMETER έχουν πωληθεί σε πάνω από 1000 ζυγίζοντας κατασκευαστές εξοπλισμού από την Κίνα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Ουζμπεκιστάν, την Τουρκία, το Πακιστάν, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, τη Σρι Λάνκα, τη Νότια Αφρική, τη Νιγηρία, τη Ζιμπάμπουε, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, την Παλαιστίνη, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Βενεζουέλα, την Ονδούρα, τη Βολιβία, τη Χιλή, το Περού και άλλες χώρες και περιοχές. Και έχουμε χτίσει τη μακροπρόθεσμη σχέση της τεχνικών ανταλλαγής και της ομο-ανάπτυξης με πολλές διάσημες επιχειρήσεις. Με την καταδίωξη και την εφαρμογή της διεθνούς προηγμένης τεχνολογίας και το συνδυασμό με όλα είδη χαρακτηριστικών εφαρμογών από τους παγκόσμιους πελάτες, SUPMETER έχει αναπτύξει τα πολλαπλάσια υψηλής ποιότητας προϊόντα για τους πελάτες και έγινε διάσημα επιχείρηση και ένα εμπορικό σήμα στο ζύγισμα, την επεξεργασία κατά δεσμίδες και τη δύναμη που μετρά τον τομέα.

Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε την ανάπτυξή μας περισσότερους υψηλής απόδοσης, ποιότητα περισσότεροι ανώτερος, υπηρεσία πιό ενθουσιώδεις και τιμή λογικότερη. SUPMETER, ως πιστή ομάδα σας ανάπτυξης προϊόντος και τεχνικής υπηρεσίας, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σας.

 

Εκτέλεση των προτύπων & της πιστοποίησης προϊόντων:

 • Εθνικά πρότυπα μετρητών》 PRC ζυγίσματος 7724-2008 《GB/T ηλεκτρονικά.
 • Εθνικά πρότυπα μετρητών》 PRC ζυγίσματος 7724-2008 《GB/T ηλεκτρονικά.
 • OMIL R76: διεθνής σύσταση οργάνων》 ζυγίσματος 《του 2006 μη αυτόματη.
 • OMIL R50: συνεχή Totalizing αυτόματα ζυγίζοντας όργανα》 του 1997 《.
 • PRC πιστοποιητικό αριθ. έγκρισης. PA2006F108-43, PA2014F108-43.
 • Πιστοποίηση αριθ. CE. CPC16/042377, CPC16/042376.

Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 5 

Ιστορία

Κίνα CHANGSHA SUPMETER TECHNOLOGICAL CO.,LID Εταιρικό Προφίλ 0

 

2005, επιχείρηση που ιδρύεται. Έναρξη δείκτη/τον ελεγκτή κατασκευής SUPMETER στο ζυγίζοντας.

 

2008, προϊόντα εξωτερικού εμπορίου έναρξης SUPMETER επιχείρηση και exprt στον κόσμο.

 

το 2011, γίνεται στο μέλος συμβουλίου της ζυγίζοντας ένωσης οργάνων οργάνων της Κίνας

 

2013, επεκταθε'ντα εργαστήριο παραγωγής και γραφείο σε 900m2

 

2018, επεκταθε'ντα εργαστήριο παραγωγής και γραφείο σε 2000m2

Υπηρεσία

SUPMETER, από ιδρυμένος το 2005, SUPMETER εμμένει να κάνει το ίδιο πράγμα των “προσαρμόζοντας ικανοποιημένων προϊόντων για σας και την οικοδόμηση της win-win συνεργασίας με σας” και την επιμονή στην ιδέα πυρήνων “της ύπαρξης έξοχο στο μετρητή και της ύπαρξης τέλειο στην υπηρεσία”. Στην ποιότητα βασική του “ακριβούς ζυγίσματος, γρήγορα και του σταθερού ελέγχου, του τυποποιημένων λεωφορείου επικοινωνίας και του πρωτοκόλλου, κατάλληλων για το βιομηχανικό περιβάλλον”, SUPMETER κάνει το καλύτερο για να καλύψει τις μεμονωμένες απαιτήσεις σας και για να επιτύχει τον επιχειρηματικό στόχο της “σημαντικής ποιότητας, της συνεχούς βελτίωσης, της αποτελεσματικών υπηρεσίας και της ικανοποίησης πελατών

 

Εξασφάλιση ποιότητας:

 

Η ακριβής εμμονή στα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και τα μέτρα ελέγχου οδηγούν κάτω από τα κόστη συντήρησης για την αποδοτικότερη επιχειρησιακή απόδοση, και κάθε προϊόν προτού να εξεταστεί η παράδοση από ένα ανεξάρτητο εξεταστικό τμήμα με την επαγγελματική μηχανή δοκιμής, που εξασφαλίζει την αξιοπιστία των όλων προϊόντων, τη σταθερότητα και τη υψηλή επίδοση.

 

Τεχνική υποστήριξη:

 

SUPMETER έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα. Όλος ο μηχανικός στην ομάδα είναι με το expirence σε αυτήν την βιομηχανία περισσότερο από 20 έτη. Μόλις επιλέξετε SUPMETER, υπάρχουν αρκετοί οι ειδικοί είναι εργασία για σας, παρέχουν την επαγγελματική πρόταση, παρέχουν την καλή λύση, και σχεδιάζουν τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.  Και SUPMETER θα συνεχίσει στην ομάδα Ε&Α του για να εξασφαλίσει το πιό υψηλό επίπεδο ικανότητας. 

 

Υποστήριξη παράδοσης:

 

 

Η μηνιαία ικανότητά μας είναι μέχρι 2000 κομμάτια στη βάση πολυάριθμου του προηγμένου εξοπλισμού πειραματισμού και της πλήρους αυτόματης γραμμής παραγωγής. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης και να κάνουμε το cOem για τους πελάτες που έχουν την απαίτηση.

 

Επιχειρησιακή υποστήριξη:

 

 

 • Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα υποστήριξης. Όλα τα αιτήματα από τους πελάτες μας θα είναι αποκριμένος ώρες απασχόλησης των Η.Ε 24
 •  Παράδοση εγκαίρως, ελκυστικό προϊόν και ανταγωνιστική τιμή.
 • DJFY (που γίνεται ακριβώς για σας), ODM (αρχική κατασκευή σχεδίου), υπηρεσία cOem (αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού).
 • Καλωσορίζει τους πιθανούς συνεργάτες στο παγκόσμιο πεδίο είτε για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία είτε για τη συνεργασία σχετικά με μερικά συγκεκριμένα προγράμματα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους διεθνείς λόρδους μας για να οδηγήσουμε από κοινού προς τα εμπρός την ενέργεια - αποταμίευση και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία φωτισμού.

 

Μετά από την υποστήριξη πώλησης:

 

 • Χρόνος εξουσιοδότησης: 24 μήνας
 •  Πληρώστε μια επιστροφής επίσκεψη σε τακτική βάση και για να επιλύσει αμέσως τα προβλήματα που εμφανίζονται

 

Στρατηγικός συνέταιρος:

 

 • Μαζί με σας για να συζητήσει τη ζήτηση στην αγορά σας.
 • Μαζί με σας για να συζητήσει την απαίτηση πελατών σας.
 • Μαζί με σας για να συζητήσει τις αιτήσεις συστημάτων σας.
 • Μαζί με σας για να ερευνήσει τις μεθόδους πωλήσεών σας.
 • Μαζί με σας για να καθιερώσει τα κανάλια μάρκετίνγκ σας.
 • Μαζί με σας για να αυξηθεί και να πραγματοποιήσει το όνειρο ζυγίζοντας ελεγκτών μας.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για άλλες ερωτήσεις ή τη νέα ανάπτυξη προϊόντος!

Η ομάδα μας
SUPMETER είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια, εδώ έχουμε ισχυρή τεχνική ομάδα ανάπτυξης, καλή ομάδα πωλήσεων και ομάδα παραγωγής. Ας δούμε την ευτυχία μας:

2018 Ημέρα της Γυναίκας

2018.04 Συνένωση 2018

2018 Επίσκεψη πελατών